Rainboy

εΧΩ και Γω ΔιΚΑιωμα σε ΚΑτι πιΟ προσωΠικο. ΑνθρωποςειμαιοχιΡΟΜΠΟΤ

Sunday, June 04, 2006

Ξεχυσου σε παραλιες...


Πηγα σημερα στο Σχοινο (απο χθες στα αληθεια) και εκανα τις βουτιες μου.
Παρατηρωντας τον κοσμο που ξεχυλειζει στην παραλια, σου δινουν ολοι μια αισθηση παιδικης ανεμελιας. Οτι πραγματικα χαλαρωνουν και δεν σκεφτονται τιποτα αλλο. (ενταξει η πλειοψηφια εννοω). Αλλα εσυ ποτε δεν μπορουσες να χαλαρωνεις στις κοπανες του Σαββατοκυριακου.
Οταν ειμασταν στο Γυμνασιο και το Λυκειο, το Μαη και τον Ιουνη, βλεπαμε τους νεους να τρεχουν στις παραλιες, και εμςι λεγαεμ υπομονη ενα δυο χρονια, θα τελειωσουν οι εξατασεις και το σχολειο, θα εχουμε δικο μας του του και θα τους δειξουμε.
Μετα περασεμ στην σχολη, αποκτησαμε και του του, αλλα αυτες οι μερες δεν ηρθαν. Ειχαμε εξεταστικες και αλλες περιπετετιες να τρεχουμε. π.χ το 2003 τρεχαμε στην Θεσαλονικη, ή φετος πρεπει να τρεχουμε να κανουμε καταληψεις. ΑΚομα και οταν δεν εχουμε τον ψυχαναγκασμο τον εξετασεων, παλι τρεχουν σηαμντικα θεματα και δεν χαλαρωνουμε. Και τοτε σκεφτεσαι θα τελειωσω την σχολη, και θα χαλαρωσω!!!!!
Σκατα γιατι τα ιδιαιτερα σου θα δινουν εξετασεις τετοιες μερες και θα καθεσαι τα Σκ στην αθηνα, ή θα πηγαινεις κλεφτα για μπανιο. ή τελως παντων και οσοι κανουν αλλες δουλειες δεν ξερω πως, αλλα θα βρισκουν κατι για να μην χαλαρωνουν.
Τωρα βεβαια θα μπορουσα να πω οτι το κλεφτο και στην ζουλα εχει μεγαλυτερη γλυκα, και περνας καλυτερα. Αλλα τοτε στην πραγματικοτητα θα ημουν αλλος ενας απολογητης του καπιταλισμου, που θεωρητικοποιει τον τροπο που βρισκει για να περναει καλα, δινοντας ετσι αλλοθι σε αυτον τον κοινωνικο καταμερισμο εργασιας.
Καλα αυτος ο rainboy ειναι υπερανωμαλος, του φταιει ο καπιταλιστικος καταμερισμος εργασιας που δνε μπορει να χαλαρωσει δυο ωρες στην παραλια.
Τελως παντων θα ερθει ο Ιουλης οι διακοπες κτλ και θα χαλαρωσουμε.
Αλλα δεν χρειαζετε και να το εξιδανικευουμε!!!!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

2:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read » » »

11:38 AM  

Post a Comment

<< Home